Hurtig levering til hele Danmark|

Plukketrucks

De kompakte plukketrucks gør lagerarbejdet lidt nemmere. Uanset om du har brug for en truck til at hjælpe med plukning i gulvhøjde eller i flere pallehøjder, er vi klar til at hjælpe dig.

Plukkearbejde på lageret kan være en tidskrævende opgave, men med en effektiv plukketruck kan opgaven blive meget mere overskuelig. Hos Trucklageret.dk fylder vi løbende lageret op med fabriksnye og brugte plukketrucks i god stand.

Brugte plukketrucks i høj kvalitet 

Alle vores brugte plukketrucks er rengjorte, klargjorte og sikkerhedsgodkendte. Du sikrer derfor stadig at få en maskine af højeste kvalitet selvom den er nyere brugt. 

Vi står derfor klar til at hjælpe dig med at finde den plukketruck som passer til netop dit lager, så du nemt og hurtigt kan øge din plukkehastighed og samtidig sørge for at sikkerheden er helt i top. 

Hos os finder du et stort udvalg af nyere brugte plukketrucks fra mærker som blandt andet Linde, BT og Crown. En plukketruck er lig med hurtigt, effektivt og præcist ordrepluk af diverse opgaver og kan fås i forskellige højder og løftekapaciteter. 

Hvis du ikke finder den rette i vores lagerliste nedenunder eller bare gerne vil høre, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 82 27 72 eller e-mail bc@trucklageret.dk

Nye plukketrucks

Trucklageret.dk er en virksomhed i udvikling. Vi opdaterer derfor løbende vores lager med helt fabriksnye maskiner. Som leverandør har vi et stort ansvar for, at du som kunde får den maskine som passer til lige netop dit behov og vi vil gå langt for at opfylde dine ønsker og behov. 

Blandt de fabriksnye plukketrucks er mærket EP godt repræsenteret. EP er særligt kendt for deres innovative maskiner designet ud fra kundernes behov til konkurrencedygtige priser. Vi har altid et bredt sortiment af plukketrucks fra EP, som står klar på vores lager til omgående at blive leveret til dig, så snart behovet opstår. 

Finder du ikke den rette plukketruck i vores lagerliste, eller har du spørgsmål omkring en bestemt maskine? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Vi står klar til at hjælpe dig.

 

+45 50 82 27 72 | bc@trucklageret.dk

Køb eller leje?
Trucklagerets ekspert
Kan jeg hjælpe dig?

Velkommen hos Trucklageret.dk | Vi hæver niveauet!

Hurtig levering til hele Danmark|