Altid mere end 300 nye og brugte maskiner – alle af høj kvalitet


Trucklageret.dk importerer og forhandler nye og nyere brugte maskiner – alle af høj kvalitet. Hos os har du mulighed for at købe, leje eller lease alt efter hvad du foretrækker. Vi sørger også gerne for at holde din maskine godt kørende i form af service- og vedligeholdelsesaftaler.

Hos os møder du aldrig beskidte og uklargjorte maskiner. Alle vores maskiner er rengjorte, klargjorte og sikkerhedsgodkendte. Både data og billeder som ligger på lagerlisten er af den aktuelle maskine som den står her i vores udstilling. Vi bruger ikke modelfotos.

For at imødekomme vores kunders ønsker og behov bedst muligt, sørger vi altid for at have lageret godt fyldt op.
Hos Trucklageret.dk finder du derfor et bredt udvalg af:


Vores speciale er især nyere brugte gaffeltrucks fra Tyskland af mærker som blandt andre Linde, Still og Jungheinric.

Derudover har vi også et udvalg af japanske mærker som blandt andre Mitsubishi, Nissan, Toyota og TCM.

Også indenfor elektriske palleløftere og stablere kan vi tilbyde et stort udvalg af både nye og nyere brugte maskiner fra mærker som blandt andre EP, Atlet, Abeko, Jungheinrich, BT og Toyota.

Finder du ikke maskinen du leder efter på vores lagerliste, må du meget gerne lave en forespørgsmål. Vi har altid maskiner på vej og under klargøring som endnu ikke er vist i vores lagerliste. Uanset hvilke ønsker og behov du måtte have, hører vi meget gerne fra dig.