Hurtig levering til hele Danmark|

Klargjorte maskiner - høj kvalitet - hurtig levering

Trucklageret.dk er din specialist i gaffeltrucks og intern transportmateriel. Her kan du købe, leje eller lease. Vi sørger selvfølgelig også gerne for at holde din maskine godt kørende i form af service- og vedligeholdelsesaftaler.

Én af Danmarks største udbydere

Hos Trucklageret har vi et af Danmarks største lagre af brugte, klargjorte maskiner i god stand og til omgående levering i hele landet. Vores speciale er især nyere brugte gaffeltrucks fra kendte mærker som blandt andre Linde, Still og Jungheinrich, importeret fra Tyskland.

Derudover har vi også et udvalg af mærker som blandt andre Mitsubishi, Nissan, Toyota, Svetruck og TCM.

Også inden for elektriske palleløftere og stablere har vi noget til ethvert formål. Her tilbyder vi mærker som EP, Atlet, Abeko, Jungheinrich, BT og Toyota.

Finder du ikke maskinen du leder efter, må du meget gerne lave en forespørgsel. Vi har altid maskiner på vej og under klargøring som endnu ikke er vist i vores lagerliste. Uanset hvilke ønsker og behov du måtte have, hører vi meget gerne fra dig.

Kontakt os nu

Produktbilleder du kan regne med

Hos os møder du aldrig beskidte og uklargjorte maskiner. Alle vores maskiner er rengjorte, klargjorte og sikkerhedsgodkendte. Både data og billeder som ligger på lagerlisten, er af den aktuelle maskine som den står her i vores udstilling. Vi bruger ikke modelfotos.

 

Maskiner og udstyr til et hvert formål

For at imødekomme vores kunders ønsker og behov bedst muligt, sørger vi altid for at have lageret godt fyldt op.
Hos Trucklageret.dk finder du derfor et bredt udvalg af gaffeltrucks og intern transportmateriel. 

Se hele vores udvalg her