Sammen finder vi den rette løsning til din virksomheds behov

Det kan være svært at finde rundt i markedets mange finansielle begreber og forskellen imellem dem. Hos Trucklageret.dk har vi gjort det simpelt og delt mulighederne op i to. På den måde sikrer vi os, at du som kunde nemt og trygt får valgt den rette løsning. Læs mere om vores to finansieringstilbud her:

Lejeaftale hos Trucklageret.dk

Hvis du ønsker at leje en maskine i en kort- eller længerevarende periode, til et fast månedlig beløb og hvor service og vedligeholdelse er indkluderet, kan en lejeaftale hos Trucklageret.dk være den rette løsning for dig.

Kort sagt, så forbliver vi ejere, mens du overtager brugsretten. Det gør det nemt for dig som kunde, da du undgår udbetalingen samt uforudsete regninger. Når lejeperioden udløber, afleverer du blot maskinen tilbage til os. Dette gælder både nye og brugte maskiner. 

Hos Trucklageret.dk har vi en stor lejeflåde som står klar til udlejning, lige fra 1 til 16 ton. Hvad end det drejer sig om kort- eller langtidsudlejning, finder vi den rette løsning.

 

Leasingaftale hos Trucklageret.dk

Ønsker du på sigt at overtage ejerskabet af en eller flere maskiner, kan leasing/leje med forkøbsaftale, være den rette løsning for dig og din virksomhed.

Når du leaser en maskine hos os betyder det, at du efter leasingperiodens udløb kan overtage maskinen for den aftalte skrap-værdi, som fastsættes i forbindelse med kontraktens indgåelse. Den månedlige ydelse fastsættes i samarbejde med den enkelte kundes ønsker.

Hos Trucklageret.dk samarbejder vi med de førende leasingselskaber og kan hurtig have et tilbud klar til dig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt