Hurtig levering til hele Danmark|

Personlig betjening og kundetilpassede løsninger

Hos Trucklageret importerer, forhandler og servicerer vi både nye og brugte maskiner. Vi har mange års erfaring i branchen og kan derfor hjælpe dig i mål med den helt rette løsning til netop din virksomheds ønsker og behov. Hos os kan du altid regne med en personlig og pålidelig betjening i øjenhøjde. 

 

Brancheerfaring og vestjyske værdier

Trucklageret er en voksende virksomhed skabt på gode vestjyske værdier. Siden 2009 har vi, fra vores mere end 3500 km2 store lokaler, betjent både ind- og udland med et bredt sortiment samt service af højeste kvalitet, leveret af vores kompetente medarbejdere. 

Vi har igennem tiden beskæftiget os med mange forskellige kundesegmenter og har der igennem også stor erfaring indenfor mange forskellige brancher. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige maskine som matcher kravene indenfor netop dit erhverv.   

Som leverandør har vi et stort ansvar overfor vores kunder, og at vælge den rette maskine er mindst lige så vigtigt for os, som det er for dig.

Salg og rådgivning  Kontakt os nu

 

Virksomhedens historie

Da Benny Christensen tilbage i 2009 stiftede Trucklageret.dk, var det hans ambition at tilbyde det danske marked et bredt udvalg af nyere brugte maskiner til konkurrencedygtige priser. Det var målet at levere kundetilpassede løsninger med personlig betjening og samtidig tilbyde den bedste service i branchen.

Sådan er det stadig, og i dag er vi stolte af at være en voksende virksomhed som også servicerer dele af det europæiske marked. 

Benny har mere end 30 års erfaring med gaffeltrucks og intern transportmateriel og har de seneste 20 år været selvstændig indenfor branchen.