Personlig betjening og kundetilpassede løsninger

Hos Trucklageret.dk importerer, forhandler og servicere vi både nye og brugte maskiner. Vi har mange års erfaring i branchen og kan derfor hjælpe dig udfra netop dine ønsker og behov. Hos os kan du altid regne med en personlig og pålidelig betjening i øjenhøjde. 

 

Brancheerfaring og vestjyske værdier

Trucklageret.dk er en voksende virksomhed skabt på gode vestjyske værdier. Siden 2009 har vi, fra vores mere end 3500 km2 store lokaler, betjent både ind- og udland med et bredt sortiment samt service af højeste kvalitet, leveret af vores kompetente medarbejdere. 

Vi har igennem tiden beskæftiget os med mange forskellige kundesegmenter og har der igennem også stor erfaring indenfor mange forskellige brancher. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt som matcher kravene indenfor netop dit erhverv.   

Som leverandør har vi et stort ansvar for, at du som kunde får valgt den rette maskine og vi vil gå langt for at imødekomme dine ønsker og behov.

 

Virksomhedens historie

Da Benny Christensen tilbage i 2009 stiftede Trucklageret.dk, var det hans ambition at tilbyde det danske marked et bredt udvalg af nyere brugte maskiner til konkurrencedygtige priser. Det var målet at levere kundetilpassede løsninger med personlig betjening og samtidig tilbyde den bedste service i branchen.

Sådan er det stadig, og i dag er vi stolte af at være en voksende virksomhed som også servicerer dele af det europæiske marked. 

Benny har mere end 30 års erfaring med gaffeltruck og intern transportmateriel og har de seneste 20 år været selstændig indenfor branchen.