Hurtig levering til hele Danmark|

Bt palleløftere

BT palleløftere er designet til at være pålidelige, driftssikre samt til at kunne holde i mange år. Faktisk kan BT palleløftere løfte mere end 100.000 gange i hele deres levetid. Det anses som en stor præstation fra en palleløfter, som første gang blev produceret for snart 60 år siden. Ved sammenlignelse med palleløftere fra andre mærker, har det vist sig, at de skulle udskiftes op til fem gange, før de kunne udføre den samme mængde arbejde som BT palleløftere.

BT, som er en del Toyota Material Handlings produktion, har primært fokus på palleløftere, men du kan også finde blandt andet el stablere og plukketrucks i deres sortiment. Med kvalitetsprodukter, som udviser høj ydeevne, pålidelighed og gode ergonomiske egenskaber, placerer BT sig i toppen af verdens udbud af internt transportudstyr.

Brugte BT maskiner

Hos Trucklageret har vi et stort udvalg af brugte maskiner fra BT. I vores sortiment af brugte maskiner fra BT finder du:

  • El palleløftere
  • El stablere
  • Plukketrucks

Selvom maskinerne er brugt, kan du stadig forvente en god kvalitet, da vi sætter maskinerne i stand, når vi modtager dem. Det gør vi fordi, at du skal kunne beholde maskinen i din virksomhed i mange år frem. Vi er perfektionister og vil aldrig levere noget som vi ikke selv kan stå inde for.

For at du kan regne med kvaliteten bruger vi bevidst aldrig modelfotos eller lignende. Alle billeder tager vi direkte fra vores eget lager, og er af den maskine som du lige præcis har bestilt.

Skræddersyede løsninger til dine BT palleløftere

Vi ved, at virksomheder kan have forskellige behov, og derfor laver vi hos Trucklageret også skræddersyede løsninger til dine BT palleløftere. Det kan være, at du skal have ekstra udstyr med eller ønsker en lejeaftale. Fortæl os om din virksomhed og jeres behov, så leverer vi den bedst mulige service og skræddersyede løsning til dig.

Uanset hvad din skræddersyede løsning er, så er pålidelighed og personlig betjening kernen i vores arbejde. Så tøv endelig ikke med at kontakte os med eventuelle spørgsmål til maskiner eller service omkring den skræddersyede løsning til dig og din virksomhed.

Tilbehør til BT palleløftere

I vores sortiment kan du også finde tilbehør til dine BT palleløftere. Du kan eksempelvis finde batterier og gafler, som du kan bruge til at skræddersy din BT palleløfter med. På den måde kan du få en palleløfter, der passer præcist til dine behov og til opgaven.