Hurtig levering til hele Danmark|

Linde trucks

Hos Trucklageret forhandler vi også trucks fra Linde Material Handling. De er markedsledere i Europa og kan kalde sig for en af de førende producenter på verdensplan af blandt andet gaffeltrucks og stablere.

Hos Linde stræber de konstant efter at sætte nye standarder på flere parametre –brændstoføkonomi, effektivitet, miljøhensyn, ergonomi samt driftssikkerhed. Linde udvikler maskiner, som skal gøre dine lagre- og plukkeopgaver mere effektive. Med deres tilhørende udvalg af udstyr, aggregater og tilbehør skabes der et utal af udstyrs- og kombinationsmuligheder.

Hos Lindes udviklingsafdeling har de løbende fokus på at forbedre deres maskiners performance. Det gør de ved hjælp af ny teknologi og konkrete analyser af virksomhedernes anvendelse af deres trucks. Det betyder også, at Linde blandt andet er verdens mest førende, når det kommer til at optimere og videreudvikle el trucks.

I Lindes sortiment finder du mere end 45 forskellige modeller af blandt andet el stablere, reach trucks og gas trucks.

Brugte Linde maskiner

Hos Trucklageret har vi et stort udvalg af brugte maskiner fra Linde Material Handling. I vores sortiment af brugte maskiner fra Linde finder du:

  • El trucks
  • Gas trucks
  • Diesel trucks
  • Reach trucks
  • Plukketrucks
  • El stablere

Og bare rolig, selvom maskinerne er brugt, så kan du stadig forvente en god kvalitet. Vi er perfektionister og vil aldrig levere noget, vi ikke selv kan stå inde for. Når vi modtager maskinerne, sætter vi dem i stand med henblik på, at du skal kunne beholde maskinen i din virksomhed i mange år frem.

For at du kan regne med kvaliteten af vores maskiner, bruger vi ikke modelfotos eller lignende. Alle billeder tages direkte fra vores eget lager, og er altid præcis af den maskine, du betaler for.

Skræddersyede løsninger til dine Linde trucks

Hos Trucklageret ved vi, at virksomheder kan have forskellige behov. Derfor laver vi også skræddersyede løsninger til dine Linde trucks. Måske du skal have ekstra udstyr med eller ønsker en lejeaftale. Fortæl os om din virksomhed og behovet hos jer, så leverer vi den bedst mulige service og skræddersyede løsning til dig og din virksomhed.

Uanset hvilken skræddersyet løsning der er et ønske om, så er pålidelighed og personlig betjening hovedsædet i vores arbejde. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os med eventuelle spørgsmål til maskiner eller service omkring din skræddersyede løsning.

Tilbehør til Linde trucks

Hos Trucklageret kan du også finde tilbehør til din Linde trucks. Tilbehøret hjælper dig med at skræddersy din Linde truck lige præcis til opgaven og dine behov.

I vores sortiment kan du finde brugte mastere/gaflere og kabiner fra Linde.