Hurtig levering til hele Danmark|

Brugte el trucks fra Linde

Hos Trucklageret har vi lageret fyldt med brugte kvalitetstrucks. Særligt de mange el trucks fra Linde fylder godt på vores 3500 m2 lager og det er der flere gode grunde til: 

1) Det miljøvenlige valg 
I modsætning til motordrevne gaffeltrucks som gas og diesel, frigiver elektriske gaffeltrucks ingen skadelige forurenende stoffer som f.eks. kulilte og nitrogenoxider under dens drift, hvilket gør el-trucken særlig ideelt at bruge indendørs. Derudover omdanner elektriske gaffeltrucks en højere procentdel af energien fra strømkilden til brugbart arbejde, hvorimod forbrændingsmotorer spilder en betydelig mængde energi som f.eks. varme. Når du vælger en el truck, bidrager du altså til et reduceret CO2-aftryk og fremmer samtidig bæredygtigheden i din virksomhed. Vælger du samtidig brugt, minimerer du også den miljøbelastning som er forbundet med produktionen af nye maskiner.

2) Lavere omkostninger for vores kunder
Elektriske gaffeltrucks har generelt lavere driftsomkostninger sammenlignet med motordrevne gaffeltrucks. F.eks. kræver de mindre vedligeholdelse, da de har langt færre bevægelige dele og samtidig ikke har behov for motorolie og filterskift. Derudover er elektricitet ofte billigere end diesel og gas, hvilket vil resultere i langt lavere brændstofomkostninger over tid.

3) Høj kvalitet og længere levetid
"En ny truck kan også være brugt" - det vil du opleve, når du køber den hos Trucklageret. Selvom størstedelen af vores maskiner er brugte, kan du stadig regne med kvaliteten, som ofte vil føles som ny. Særligt de brugte el trucks fra Linde, som hovedsageligt er produceret i Tyskland, er lavet i så høj en kvalitet, at de med den rette løbende vedligeholdelse har markedets længste levetid. 

4) Forbedret effektivitet
El-trucken er betydeligt mere støjsvag end både diesel- eller gasdrevne køretøjer, hvilket minimerer forstyrrelser både inde og ude. Dette forbedrer også kommunikationen mellem medarbejderne og bidrager til et mere sikkert og sundt arbejdsmiljø. Ydermere har elektriske gaffeltrucks typisk en mere jævn acceleration og deceleration som giver føreren mere kontrol over maskinen, hvilket vil øge medarbejderens effektivitet samt forkorte materialehåndteringsopgaver.

5) Forberedte på fremtiden
Med stadig stigende regler der sigter mod at reducere luftforurening og fremme sikkerheden på arbejdspladser, vælger mange industrier at skifte til el. Dette for at sikre, at virksomheden lever op til både nuværende men også fremtidige lovkrav. Her betragtes Lindes elektriske maskiner som værende særlig fremtidssikrede på grund af deres store fokus på energieffektivitet, emissionsreduktion og langsigtet bæredygtighed. 

 

Stort udvalg til alle løftebehov

Vores omfattende udvalg af nyere brugte gaffeltrucks imødekommer mange forskellige løftebehov. Her finder du brugte el trucks fra Linde med en kapacitet fra 1200 til 5000 kg. samt med et væld af forskellige løfte- og byggehøjder. Derudover har vi også et stort udvalg af diverse tilbehør som klemmer, skovle, gaffelflytter og sideskift. Vi kan dermed tilpasse maskinen så den passer præcis til dig.

Hos Trucklageret er pålidelighed og personlig betjening hovedsædet i vores arbejde. Med skræddersyede løsninger imødekommer vi de unikke behov og udfordringer du som kunde måtte have, uanset industri og virksomhed. Derfor ønsker vi også altid at lære vores kunder at kende, så vi på bedste vis kan give den rette rådgivning og vejledning. 

Kun det bedste er godt nok

Når vi indkøber brugte maskiner, sætter vi dem i stand med henblik på, at vores kunder skal kunne beholde dem i deres virksomhed i mange år frem. Vi er perfektionister og vil aldrig levere noget, vi ikke selv kan stå inde for. For os er det mindst lige så vigtigt at få valgt den rette maskine, som det er for vores kunder. Derfor gør vi os også særlig umage når vi tager billeder, så du som kunde kan se maskinen præcis som den ser ud. 

Vi går langt for at gøre vores kunder glade og give dem en god oplevelse. Må vi også hjælpe dig?
Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine løftebehov:

+45 50 82 27 72    bc@trucklageret.dk