Hurtig levering til hele Danmark|

Lad os hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål

Skal du købe eller leje, og skal det være nyt eller brugt? Uanset hvilke spørgsmål du måtte have, så er vi klar til at hjælpe dig. Vores salgspersonale er tilgængelige de fleste af døgnets timer og vil gøre en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker og behov. 

 

Få personlig rådgivning fra erfarne fagfolk

Hos Trucklageret møder du altid personlig betjening fra erfarne fagfolk. Vi lytter til dine behov og rådgiver dig til det rette køb.

Vi ved, at ikke to virksomheder er ens og sikrer dig derfor kundetilpassede løsninger. Vores lager rummer eksempelvis et stort udvalg af både nye og brugte gaffeltrucks, og vi flytter gerne rundt på gafler, master og andet udstyr for at skabe den helt rigtige maskine til dig.

Er du usikker på hvilken type maskine du skal vælge, eller har du spørgsmål til et bestemt produkt, så kontakt os gerne. Vi står til rådighed de fleste af døgnets timer via mail, telefon eller personligt fremmøde. 

Ønsker du råd og vejledning i forhold til finansiering, hjælper vi dig også gerne med det. Læs mere om vores finansieringsmuligheder eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Finansiering  KontaktSom leverandør har vi et stort medansvar

At vælge den rette maskine, er mindst lige så vigtigt for os, som det er for dig. Vi ved, at en maskine ofte ikke kun er en stor investering, det er for mange også en vigtig ressource. Derfor sætter vi en ære i, at du får den rette maskine leveret første gang. Vi er eksperterne, og vi deler gerne ud af vores viden og erfaring, så du kan handle med ro i maven. 

Når du kontakter os, gennemgår vi sammen dine ønsker til maskinens specifikationer. På den måde sikrer vi os, at den passer ind i dine bygninger og samtidig lever op til dine krav og forventninger.  

Tag et kig i vores store lagerliste af både nye og brugte maskiner, og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål undervejs.

 

Du kan trygt handle hos os

Uanset om du handler over telefon, mail eller via vores webshop, kan du med garanti føle dig tryg. Alle vores maskiner er sikkerhedsgodkendte og vi leverer ikke noget, vi ikke selv kan stå inde for. Vi er nemlig lidt nogle perfektionister, hvis vi selv skal sige det.

Som noget nyt, har vi gjort det muligt at handle stablere, palleløftere og rengøringsmaskiner i vores webshop. Her kan du nemt og hurtig lægge en maskine i kurv og betale med både kort og faktura. Er du i tvivl om maskinens specifikationer, så kontakt os hellere en gang for meget end for lidt, så risikoen for fejlkøb minimeres.

 

Hurtig levering til hele landet

Når du handler hos os, kan du altid regne med hurtig og professionel levering, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi leverer ved både salg og leje, til konkurrencedygtige priser. 

For os er det vigtigt, at vores maskiner overdrages på den rigtige måde. Derfor kører vi ofte selv ud og leverer, så vi sammen kan gå maskinen igennem og så du som kunde kan føle sig tryg ved brugen af den. Desuden sætter vi også stor pris på at møde vores kunder ansigt til ansigt, så vi kan lærer hinanden og jeres virksomhed bedre at kende. På den måde sikrer vi os det bedst mulige udgangspunkt for fremtidig rådgivning hos alle vores kunder. 

Vil du lære os bedre at kende, så kan du blandt andet læse mere om Trucklagerets historie og vores vestjyske værdier. Følg linket her:

Om Trucklageret