Hurtig levering til hele Danmark|

Vi tager ansvar for en mere bæredygtig verden 

Som en familievirksomhed gør vi os mange tanker om de spor vi sætter på fremtiden. Vi vil gerne bidrage til en mere bæredygtig verden, hvor maskiner og materialer bliver genbrugt når det er muligt. Derfor fylder de brugte maskiner det meste af vores lager.

 

Et minimum af spild er vores mål

Hos Trucklageret.dk deler vi en fælles grøn tankegang der siger, at en ny maskine også kan være brugt. Det er, og har altid været, vores mission at servicere vores kunder med brugt løfteudstyr - i god kvalitet og renoveret efter behov, selvfølgelig. 

Det betyder, at du ikke behøver at købe nyt og smide væk, når der opstår nye behov. For sammen at spare på vores belastning af miljøet med både nedbrydning og produktion, tager vi ofte også gerne din gamle gaffeltruck, palleløfter eller lift i bytte ved levering af den nye.

Vi arbejder for at opnå et minimum spild. Derfor genanvendes alle de dele, som stadig er i en fornuftig stand, og de resterende tager vi os af på ansvarlig vis.

 

 

Gør det rigtige køb første gang

Hos Trucklageret.dk handler bæredygtig generelt om at undgå spild – også spild af tid og penge. Derfor sætter vi en stor ære i at sikre os, at du gør det rigtige køb første gang.

Udover gennemsigtige og konkurrencedygtige priser tilbyder vi også vores viden om de forskellige maskiner, så du får den bedste rådgivning forud for et køb.

 

Skal vi lave dig et uforpligtende tilbud?

Uanset om du er på udkig efter en ny eller brugt maskine, kan vi lave et attraktivt tilbud til dig. Giv os et ring på +45 50 82 27 72 eller skriv til bc@trucklageret.dk. Vi er klar til at hjælpe dig godt i mål.