Bæredygtighed i fokus

I familievirksomheden Trucklageret.dk har vi mange tanker om de spor vi sætter på fremtiden. Det er vigtigt for os med en grøn og bæredygtig vision. Derfor har de brugte maskiner altid fyldt meget på vores lager og sådan vil det fortsat være. Med en renovering og evt. et nyt batteri kan mange gaffeltrucks sagtens klare 10 år mere.

 

Et minimum af spild

Det betyder, at du ikke behøver at købe nyt og smide væk, når der opstår nye behov. For sammen at spare på vores belastning af miljøet med både nedbrydning og produktion, tager vi ofte også gerne din gamle gaffeltruck, palleløfter eller lift med retur ved levering af den nye.

Vi arbejder for at opnå et minimum spild. Derfor genanvendes alle de dele, som stadig er i en fornuftig stand, og de resterende tager vi os af på ansvarlig vis.

Gør det rigtige køb første gang

Hos Trucklageret.dk handler bæredygtig generelt om at undgå spild – også spild af tid og penge. Derfor sætter vi en stor ære i at sikre os, at du gør det rigtige køb første gang.

Udover gennemsigtige og konkurrencedygtige priser tilbyder vi også vores viden om de forskellige maskiner, så du får den bedste rådgivning forud for et køb.

 

Er du på udkig efter en ny palleløfter, lift eller gaffeltruck? Så giv os et ring på +45 50 82 27 72 eller skriv til bc@trucklageret.dk. Vi er klar til at hjælpe dig godt i mål.