Hurtig levering til hele Danmark|

Leasingaftale hos Trucklageret

Ønsker du på sigt at overtage ejerskabet af en eller flere maskiner, kan leasing/leje med forkøbsaftale, være den rette løsning for dig og din virksomhed.

Hvad vil det sige at lease?

Når du leaser en maskine hos os betyder det, at du betaler et månedligt beløb som er fastsat i samarbejde med dig. Efter leasingperiodens udløb overtager du maskinen for den aftalte skrapværdi, som fastsættes i forbindelse med kontraktens indgåelse.

 

Individuelle leasingaftaler

Når du vælger at lease en maskine hos os, er du selv med til at fastsætte rammerne. Det vil sige, at vi i fællesskab finder frem til den rette månedlige omkostning ud fra løbetid, udbetaling og scrapværdi. 

Hos Trucklageret.dk samarbejder vi med de førende leasingselskaber og kan hurtig have et tilbud klar til dig, uanset hvor i landet du befinder dig.

 

Hvilke maskiner kan leases?

Hos Trucklageret.dk tilbyder vi leasing af både nye og brugte maskiner. Du kan derfor frit vælge blandt alle vores maskiner

 

Derfor skal du lease

Den helt store fordel ved at lease med forkøbsaftale er, at du får muligheden for at eje, uden at skulle påvirke din virksomheds likviditet med et stort engangsbeløb. Du beholder derfor virksomhedens økonomiske råderum.

Har du en eller flere maskiner som du ved vil være en vigtig ressource for din virksomhed mange år frem, kan det altså være en klog beslutning at investere fra en start.  

Kontakt os nu  Læs om leje