Hurtig levering til hele Danmark|

Lejeaftale hos Trucklageret

Hvis du ønsker at leje en maskine i en kort- eller længerevarende periode, til et fast månedlig beløb og hvor service og vedligeholdelse er indkluderet, kan en lejeaftale hos Trucklageret være den rette løsning for dig.

 

Hvad vil det sige at leje?

Kort sagt, så forbliver vi ejere, mens du overtager brugsretten.

Du vælger blot den eller de maskiner som din virksomhed har brug for og betaler et fast månedligt beløb. Når lejeperioden udløber, henter vi maskinen retur. Så simpelt er det!

 

Hvilke maskiner udlejes?

Hos Trucklageret har vi en stor lejeflåde som står klar til udlejning - lige fra 1 til 16 ton. Vi udlejer alt fra palleløftere og stablere, til gaffeltrucks og entreprenørmaskiner. 

Vores maskiner er rengjorte, klargjorte og sikkerhedsgodkendte, hvilket betyder, at de altid er klar til hurtig levering. Ofte leverer vi selv maskinerne, da vi godt kan lide den personlige relation til vores kunder.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om dit valg, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. 

 

Individuelle lejeaftaler

Når du lejer én eller flere maskiner hos os, bestemmer du selv hvor længe du vil leje.

Vi tilbyder udlejning af både nye og brugte maskiner, alt fra én dag til flere måneder eller år. Er du usikker på hvor længe du har brug for maskinen, laver vi lejekontrakten med løbende opsigelse. 

 

Derfor skal du leje

En gaffeltruck kan være en større investering og kan have stor indvirkning på din virksomheds likviditet og fleksibilitet. Så i stedet for at købe, kan du med fordel vælge at leje.

Ved leje undgår du at skulle binde et større beløb på én gang. I stedet får du, for et mindre månedligt beløb, brugsretten til lige netop den eller de maskiner du ønsker og kan derved bruge din virksomheds kapital til andre, mere rentable investeringer. 

Med en lejeaftale opnår du også større fleksibilitet. Skulle der for eksempel ske uforudsete hændelser som gør, at du ikke længere har brug for maskinen, kan du hurtig komme af med den, uden at skulle bekymre dig om først at få den solgt. Det samme gælder, hvis dine behov pludselig skulle ændre sig og du i stedet får brug for en anden type maskine. 

Leje er desuden også særlig attraktiv, hvis du har med et sæsonbetonet erhverv at gøre, hvor brugen af maskinen vil variere. På den måde undgår du at have udgifter til stillestående maskiner.  

Kontakt os nu  Læs om leasing