Hurtig levering til hele Danmark|

Fabriksnye el palleløftere

Hos Trucklaget.dk finder du elektriske palleløftere til et hvert formål. Vi kan tilbyde traditionelle el-pallevogne til den gående fører eller pallevogne med platform og førerbeskyttelse til den stående fører, alt efter behov.

Vi har altid et bredt sortiment af fabriksnye el-pallevogne på lager og klar til omgående levering. Særligt de verdenskendte hurtigløbere fra EP er godt repræsenteret blandt de fabriksnye maskiner. 

Elektriske hurtigløbere med platform kan køre op til 12 km/t og er særlig praktiske til større gulv arialer.

Elektrisk palleløfter til jeres behov

Elektriske palleløftere uden platform, også ofte omtalt som el-hunde, bruges typisk til kortere afstande eller ved på- og aflæsning af varer. Pallevognen er især velegnet til have med i fragtbiler eller på mindre lagre.

Derudover har vi også et stort udvalg af nyere brugte el-palleløftere fra kendte kvalitetsmærker som blandt andre Jungheinrich, Still og Yale.

Finder du ikke den rette palleløfter i vores lagerliste nedenfor, eller har du spørgsmål omkring en bestemt maskine?  Er du i tvivl om du skal vælge elektrisk eller manuel - stabler eller løfter? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 82 27 72 eller e-mail bc@trucklageret.dk. Vi står klar til at hjælpe dig.

Brug for hjælp?
Trucklagerets ekspert
Kan jeg hjælpe dig?

Velkommen hos Trucklageret.dk | Vi hæver niveauet!

Hurtig levering til hele Danmark|