Hurtig levering til hele Danmark|

Brugte entreprenørmaskiner

På vores 3500 m2 store lager finder du også et udvalg af brugte entreprenørmaskiner som teleskoplifte, saxlifte, minilæssere og meget andet. 

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer os derfor altid, at alle vores maskiner er testet, rengjorte, klargjorte og sikkerhedsgodkendte inden vi leverer dem. Det gælder selvfølgelig både ved køb, leasing og leje af entreprenørmaskiner, trucks og andre maskiner.

Skal vi lave et uforpligtende tilbud til dig? Eller er du på udkig efter en specifik type entreprenørmaskine, som du ikke finder i lagerlisten? Så er du altid velkommen til at kontakte os.
Ring +45 50 82 27 72 eller send en mail bc@trucklageret.dk. Vi står klar til at hjælpe dig. 

Brugte maskiner
Nye maskiner

Leasing af entreprenørmaskiner

Hos Trucklageret tilbyder vi både salg, men også leasing og leje af vores entreprenørmaskiner. Det gælder faktisk for alle vores maskiner.

Har du brug for at lease din næste entreprenørmaskine? Så finder vi i fællesskab en tilpasset aftale dig og din virksomhed, hvor du leaser til et fast månedligt beløb, som vi fastsætter sammen - med henblik på at overtage maskinen til den også aftalte scrapværdi.

Det er nemt og hurtigt at lease sin entreprenørmaskine hos Trucklageret. Vi har adskillige gode samarbejder og kan hurtigt sende dig et tilbud på leasing af din næste entreprenørmaskine, så du får en nem forkøbsaftale og beholder samtidig virksomhedens økonomiske råderum.

Læs mere om leasing hos Trucklageret her.

Mange gode aftaler starter med en snak i telefonen - giv mig et kald på +45 50 82 27 72 .

Vidste du at...
Trucklagerets ekspert
Kan jeg hjælpe dig?

Velkommen hos Trucklageret.dk | Vi hæver niveauet!

Hurtig levering til hele Danmark|