Hurtig levering til hele Danmark|

Fabriksnye manuelle løftere

Hos Trucklageret.dk finder du altid et stort udvalg af fabriksnye manuelle pallevogne og stablere. Særlig de smarte saxe løftevogne er populære, da de sikrer dig en ergonomisk god arbejdsposition som kan være medvirkende til at effektivisere din arbejdsdag.

De manuelle pallevogne og stablere findes i mange variationer med forskellig kapacitet, løftehøjde og byggehøjde. Hos Trucklageret.dk finder du både fabriksnye og brugte maskiner i god stand. En stor del af de fabriksnye maskiner er fra mærket EP. De er særligt kendt for innovativt design til konkurrencedygtige priser. 

Søger du i stedet en nyere brugt maskine, kan vi tilbyde manuelle stablere fra mærker som blandt andet AC og Jungheinrich.

Er du på jagt efter løfteudstyr i rustfri stål, til brug i eksempelvis medicinalindustrien, så finder vi også den rette maskine til dig. Læs mere om de rustfrie maskiner, eller kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne.

Finder du ikke den rette maskine i vores lagerliste nedenfor, eller har du spørgsmål omkring en bestemt model? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 82 27 72 eller e-mail bc@trucklageret.dk. Vi står klar til at hjælpe dig. 

Brug for hjælp?
Trucklagerets ekspert
Kan jeg hjælpe dig?

Velkommen hos Trucklageret.dk | Vi hæver niveauet!

Hurtig levering til hele Danmark|