Hurtig levering til hele Danmark|

Hvad er en gaffeltruck uden det helt rigtige udstyr?

Måske har du den rette maskine i hus, men hvad er den egentlig værd uden det helt rigtige udstyr? Hos Trucklageret tilbyder vi udstyr og aggregater fra blandt andre Cascade, Durwen og danske E-L-M, som kan optimere og forenkle dine daglige arbejdsopgaver betydeligt. 

Vi ved hvilket udstyr, som passer til dine behov 

Der findes et hav af forskelligt løfte- og håndteringsudstyr - måske endda nogle, som du ikke vidste eksisterede? Hos Trucklageret oplever vi ofte, at mange af vores kunder har brug for specialudstyr af den ene eller anden slags, men har hverken tiden til eller interessen i, at sætte sig ind i markedets mange muligheder. Overlad det derfor i stedet trygt til os! Vi brænder for at sammensætte de helt rigtige løsninger til alle vores kunder, og vi har både stort kendskab og mange års erfaring i netop at udvælge det rigtige udstyr til alle typer af opgaver. Og så ved vi selvfølgelig, hvilke modeller som passer til din maskine.

Vælg samlet eller separat løsning

Af erfaring ved vi også, at arbejdsopgaverne kan være mange og varierer fra dag til dag. Derfor er det altafgørende at have udstyret i orden. Hos Trucklageret har vi løsningen til dig, uanset om du søger udstyr til din nuværende maskine, eller ønsker en samlet løsning bestående af både maskine og udstyr.

Vores udvalg af udstyr og aggregater består blandt andet af:

Gaffelflyttere, rotatorer, coil dorne og klemmer. Derudover har vi selvfølgelig også altid standard gafler i mange forskellige mål samt teleskop- og forlængergafler på lager. Se blandt andre vores store udvalg af kvalitetsudstyr fra E-L-M lige her: 

E-L-M udvalg

 

Få et uforpligtende tilbud

Spar tid og undgå at lede mere! Lad i stedet os introducere dig for det udstyr som vi mener passer bedst til dine arbejdsopgaver. 
Kontakt os nu har et uforpligtende tilbud:

Tel: 50 82 27 55  Mail: bc@trucklageret.dk

- Vi hjælper selvfølgelig også gerne med løsninger til maskiner som ikke er købt hos os.