Hurtig levering til hele Danmark|

"Den lever 100% op til mine forventninger"

Vi har spurgt en af vores kunder, hvad han synes om sin nye fejemaskine fra Trucklageret. "Den lever 100% op til mine forventninger, og mere til. Vi bruger den til vores udeområder, og her bliver den brugt flittigt. Den er utrolig nem at bruge - meget nemmere end den vi før havde på el." 

TL Sweeperen skiller sig ud fra mængden, fordi den modsat mange andre fejemaskiner er mekanisk opbygget, hvilket vil sige, at den ingen tilslutningen har til trucken. Du kører blot gaflerne ind i gaffellommerne og så er du klar til at feje. Særlig denne funktion gør fejemaskinen attraktiv, fordi den kan bruges på stort set alle maskiner der har gafler monteret.

Vi har leveret denne fejemaskine hos både store og mindre virksomheder, og maskinen er altid et stort hit. "Jeg er meget meget meget glad for den, og jeg vil helt sikkert anbefale den til andre virksomheder" fortæller kunden.

Du finder fejemaskinen lige her:

TL Sweep 1210

Stort udvalg af rengøringsmaskiner

Hos Trucklageret tilbyder vi også andre former for rengøringsmaskiner fra kendte kvalitetsmærker som bl.a. Eureka. Her finder du både almindelige fejemaskiner med og uden opsamler, samt gulvvaskemaskiner til både den gående og siddende fører.  

Vælg mellem nye og brugte rengøringsmaskiner. Se vores store udvalg her:

Nye rengøringsmaskiner   Brugte rengøringsmaskiner