Hurtig levering til hele Danmark|

Stærkt vestjysk samarbejde dækker løftebehov

I mere end 7 år har vi hos Trucklageret haft fornøjelsen af at levere løfteudstyr til den vestjyske snedker virksomhed, Daqua. Det startede med en ny el stabler, som siden da har fået selskab af både diesel og el trucks. Senest var det deres 40 år gammel el truck, som måtte lade sig udskifte. Den havde udtjent dens værnepligt og Daqua købte med vejledning fra Benny en nyere brugt el truck hos Trucklageret.

Løfteudstyr til produktion og lager

- Vi har været rigtig glade for de Linde trucks vi har haft igennem årenes løb, så mærket vidste vi, at vi ville beholde. I forhold til maskinens specifikationer, havde vi nogle enkelte krav som blandt andet, at den skulle være udstyret med gaffelflytter og sideskift. Benny vendte hurtig retur med nogle forskellige muligheder, hvorefter vi valgte den, der matchede vores budget, fortæller Kim Jørgensen, CEO hos Daqua, om deres seneste køb hos Trucklageret.

I takt med udvidelsen af Daquas maskinpark, har de også haft øget fokus på servicedelen. De søgte en tidsbesparende løsning, hvor både den personlige og faglige service skulle være i top. Derfor takkede de ja til en samlet serviceaftale hos Trucklageret. Kim Jørgensen forklarer:

- Trucklageret har leveret alt vores løfteudstyr og de kender maskinerne bedst. Af den grund skal de også servicere dem. Vores maskiner er en vigtig ressource for os og vi bruger dem hver dag, både i produktionen og på lageret. Derfor er det vigtigt for os, at vi har nogle pålidelige mennesker vi kan ringe til, hvis der skulle opstå problemer.

En leverandør man kan stole på 

Hos Trucklageret gør vi en stor indsats for at imødekomme vores kunders ønsker, og som altid bliver vi glade, når vores kunder er glade:

- Vi har fået god service hele vejen igennem og anbefaler gerne Trucklageret som leverandør af løfteudstyr. Her kan man få en god dialog forud for et køb, med reelle mennesker som man kan stole på, fortæller Kim Jørgensen og fortsætter:

- Faktisk blev en anden kollega i branchen så misundelig på vores nye maskine, at han kontaktede Trucklageret med det samme og bestilte en magen til.

Om Daqua

Daqua producerer arkitekttegnet møbler af højeste kvalitet for kendte danske kvalitetsmærker som Bruunmunch, Carl Hansen og True North Design. De har knap 30 års erfaring i branchen og har i de seneste år oplevet en bemærkelsesværdig vækst. Du kan læse mere om Daqua og lærer deres virksomhed bedre at kende her:

Læs om Daqua