Hurtig levering til hele Danmark|

Brugte gas trucks

I vores nedenstående lagerliste finder du en gas truck til ethvert formål. Vi har et udvalg af trucks med forskellig kapacitet, løftehøjde eller byggehøjde – uanset hvad dine krav måtte være, finder vi en løsning til dig. 

Gastrucken kan bruges både inde og ude og er særlig velegnet hvor brugen af trucken ofte kan variere.

Robuste gas trucks i høj kvalitet

Hos Trucklageret.dk forhandler vi kun gastrucks af høj kvalitet og fra kendte kvalitetsmærker som blandt andre Mitsubishi, Nissan, Linde, Hyster og Toyota. Vi importerer vores maskiner fra hele verden og har derfor altid nogen undervejs. Vi forhandler nye og nyere brugte gas trucks og sørger altid for at tingene er i orden. 

Så finder du ikke den rette gastruck i vores lagerliste nedenfor, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 82 27 72 eller e-mail bc@trucklageret.dk. Vi står klar til at hjælpe dig. 

Se alle brugte gaffeltrucks og maskiner her.

Nye gas trucks 

Hos Trucklageret.dk finder du gas trucks til alverdens formål og der er helt sikkert også en som passer til lige netop dit behov. 

Der findes trucks i mange forskellige udgaver som kan bruges til diverse forskellige gøremål. Hvilken truck som passer bedst til dig afhænger meget af hvor meget du skal løfte på daglig basis og den evt. spidsbelastning. Dette vil vi altid gerne hjælpe dig med, så du får den maskine som passer bedst til dig. 

Vores fabriksnye gas trucks står klar på lager og kan omgående blive leveret til dig, så du ikke skal vente for længe når behovet opstår. 
Blandt vores fabriksnye gas trucks er det særligt mærket EP som er godt repræsenteret og du finder trucks som både kan bruges til indendørs og udendørs arbejde.

Hvis du ikke finder den rette for dig på vores lagerliste eller hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Vi står klar til at hjælpe dig. 

 

+45 50 82 27 72 | bc@trucklageret.dk

Køb eller leje?
Trucklagerets ekspert
Kan jeg hjælpe dig?

Velkommen hos Trucklageret.dk | Vi hæver niveauet!

Hurtig levering til hele Danmark|