Hurtig levering til hele Danmark|

Brugte el palleløftere

En brugt maskine kan sagtens være som ny. Hos Trucklaget har vi nyere brugte el palleløftere til alle formål. Her finder du både traditionelle el-pallevogne til den gående fører og pallevogne med platform og førerbeskyttelse til den stående fører.

Vi er specialister i brugt løfteudstyr og vi brænder for at udstyre virksomheder med de helt rette maskiner. Derfor bytter vi ofte også gerne en maskine for dig, hvis din nuværende ikke længere lever op til dine behov. 

Robuste palleløftere i god kvalitet

I vores lagerliste finder du pallevogne fra kendte mærker som BT, Jungheinrich og Linde med kapaciteter fra 1600-2400 kg. Vores maskiner er alle af høj kvalitet og gennemgår altid et grundig sikkerhedstjek, inden de bliver sat til salg.

Søger du i stedet en spritny el palleløfter, har vi også et stort udvalg her. Særligt de verdenskendte hurtigløbere fra EP er godt repræsenteret blandt de fabriksnye maskiner. 

Finder du ikke den rette palleløfter i vores lagerliste eller har du spørgsmål omkring en bestemt maskine? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 50 82 27 72 eller e-mail bc@trucklageret.dk. Vi står klar til at hjælpe dig. 

Brug for hjælp?
Trucklagerets ekspert
Kan jeg hjælpe dig?

Velkommen hos Trucklageret.dk | Vi hæver niveauet!

Hurtig levering til hele Danmark|