Hurtig levering til hele Danmark|

Toyota trucks

Toyota Material Handling er en af de foretrukne leverandører og ligger lige nu nr. 1 som leverandører af gaffeltrucks og lagerudstyr. De leverer mere end hver tredje truck i Danmark og deres løsninger skal gøre det mere effektivt for virksomhederne med materialehåndtering.

Toyota er desuden rangeret blandt de bedste 5% i verden, når det omhandler arbejdet med miljø, etik, bæredygtigt indkøb samt medarbejdere og menneskerettigheder. Toyota arbejder løbende med at forbedre oplevelsen med materialehåndteringsudstyr – blandt andet ved at forstå virksomhedernes behov og dermed arbejde på at levere den bedste løsning, teknologi, finansielle fleksibilitet, energi og service.

Toyota er kendt for deres kvalitet som de udvikler på basis af deres selvnavngivne Toyota Production System.

Brugte Toyota maskiner

Hos Trucklageret kan du finde et stort udvalg af brugte maskiner fra Toyota Material Handling. I vores sortiment af brugte maskiner fra Toyota finder du:

  • El trucks
  • Gas trucks
  • Reach trucks
  • El stablere

At maskinerne er brugte, er dog ikke noget du skal bekymre dig om. Fordi vi er perfektionister, og aldrig vil levere noget, vi ikke kan stå inde for – så kan du stadig forvente en god kvalitet. Når vi modtager maskinerne, sætter vi dem i stand inden vi sælger dem videre. Dette gør vi for, at du kan beholde maskinen i din virksomhed i mange år frem.

Du skal kunne regne med kvaliteten og derfor har vi bevidst valgt ikke at bruge modelfotos eller lignende. Alle billeder tager vi i stedet direkte fra vores eget lager, og er af lige præcis af den maskine, du betaler for.

Skræddersyede løsninger til dine Toyota trucks

Hos Trucklageret er vi klar over, at virksomheder kan have forskellige behov, laver vi også skræddersyede løsninger til dine Toyota trucks. Skal du have ekstra udstyr med eller ønsker du en lejeaftale? Fortæl os om din virksomhed og behovet hos jer, så leverer vi den bedst mulige service og skræddersyede løsning til din virksomhed.

Uanset hvilken skræddersyet løsning du ønsker til din virksomhed, er pålidelighed og personlig betjening hovedsædet i vores arbejde. Tøv derfor ikke med at kontakte os med eventuelle spørgsmål til maskiner eller service omkring din skræddersyede løsning til din virksomhed.