Hurtig levering til hele Danmark|

Svetruck - svenske kvalitetstrucks

Svetruck, som er etableret i 1977 og har hovedsæde i Ljungby i Sverige er et stærkt kvalitetsprodukt, som altid performer godt, stabilt og længe. Svetruck er nærmest synonym med kvalitet og den svenske truckproducent har bredt sig over hele kloden med sine gode produkter.

Svetruck producerer gaffeltrucks, som kan løfte 10-52 tons, men har også en stor producktion af trucks til at håndtere tømmer (25-55 tons) - og containere, som kan klare mellem 12-32 tons.

Brugte Svetruck dieseltrucks

Hos Trucklageret har vi et mindre udvalg af brugte maskiner fra Svetruck. I vores sortiment af brugte maskiner fra Svetruck finder du primært dieseltrucks, som kan håndtere større løfteopgaver.

Standarden på vores brugte trucks og maskiner er enormt høj. Trucks er derfor, også de fra Svetruck, altid helt klargjort og klar til brug, når du får dem leveret. Vi tager fotos af de maskiner vi har på lager og bruger ikke modelfotos.

Vi sætter en ære i at levere noget til dig, som vi kan stå inde for og en brugt truck - eller anden maskine fra Trucklageret har rigtig mange gode timer i sig.

Når du køber hos Trucklageret har du mulighed for at købe, leje eller lease din Svetruck til din virksomhed. Det er nemt og vi er meget behjælpelige med at finde den helt rigtige løsning der passer til dig og din virksomhed. 

 

Kombiner din truck med en serviceaftale

Hos Trucklageret tilbyder vi "branchens bedste service - leveret til tiden". Det er vores ambition at give dig den bedste service i branchen på lige netop din/dine truck/s. 

Vores service, vedligeholdelse og lovpligtige eftersyn er landsdækkende på vores maskiner. Uanset om maskinen er købt hos os, så har vi også faglærte mekanikere klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for assistance.