Lad os hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål!

Køb eller leje? Ny eller brugt? Uanset hvilke spørgsmål du måtte have, så er vi klar til at hjælpe dig. Vores salgspersonale er tilgængelige de fleste af døgnet timer og vil gøre en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker og behov. 

Få personlig betjening fra erfarne fagfolk

Hos Trucklageret.dk møder du altid personlig betjening fra erfarne fagfolk, som vil gå langt for at imødekomme dine ønsker. Vi lytter til dine behov og rådgiver dig til det rette køb.

Vi ved, at ikke to virksomheder er ens og sikrer dig derfor kundetilpassede løsninger. Vores lager rummer et stort udvalg af både nye og brugte gaffeltrucks, og vi flytter gerne rundt på gafler, master og andet udstyr for at skabe den helt rigtige maskine til dig.

Har du spørgsmål til en bestemt maskine, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne. Vi står til rådighed de fleste af døgnets timer enten via mail, telefon eller personligt fremmøde. 

Kontakt os nu

 

Som leverandør har vi et stort medansvar

At vælge den rette maskine, er mindst lige så vigtigt for os, som det er for dig. Vi ved, at en maskine ofte ikke kun er en stor investering, det er for mange også en vigtig ressource. Derfor sætter vi en ære i, at du får den rette maskine leveret første gang. Vi er eksperterne, og vi deler gerne ud af vores viden og erfaring, så du kan handle med ro i maven. 

Når du kontakter os, gennemgår vi sammen maskinens specifikationer. På den måde sikrer vi os, at den passer ind i dine bygninger og samtidig lever op til dine krav og forventninger.  

Tag et kig i vores store lagerliste og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål undervejs.

Se vores udvalg

Du kan trygt handle hos os

Uanset om du handler over telefon, mail eller via vores webshop, kan du med garanti føle dig tryg. Alle vores maskiner er sikkerhedsgodkendte og vi leverer ikke noget, vi ikke selv kan stå inde for. Vi er nemlig lidt nogle perfektionister, hvis vi selv skal sige det.

Som noget nyt, har vi gjort det muligt at handle stablere, palleløftere og rengøringsmaskiner i vores webshop. Her kan du nemt og hurtig lægge en maskine i kurv og betale med både kort og faktura. Er du i tvivl om maskinens specifikationer, så kontakt os gerne, så risikoen for fejlkøb minimeres.

 

Hurtig levering til hele landet

Når du handler hos os, kan du altid regne med hurtig levering uanset hvor i landet du befinder dig.

For os er det vigtigt, at vores maskiner overdrages på den rigtige måde. Derfor kører vi ofte selv ud og leverer, så vi sammen kan gå maskinen igennem og så du som kunde kan føle sig tryg ved brugen af den. Derudover sætter vi også stor pris på at møde vores kunder ansigt til ansigt, så vi kan lærer hinanden og jeres virksomhed bedre at kende.