Hurtig levering til hele Danmark|

Nissan trucks

Nissan trucks blev oprindeligt produceret under navnet Nissan Forklift. De er dog siden blevet til en del af UniCarriers under navnet UniCarriers Americas.

Siden deres etablering i 1957 har Nissan været en global udbyder af højkvalitets materialehåndteringsudstyr og har været højtelsket af kunder i lang tid. I deres sortiment har de blandt andet el trucks, gas trucks og reach trucks.

Nissan har baseret deres produkter på god research – blandt andet på deres performance, holdbarhed, sikkerhed, miljømæssig information og feedback fra virksomheder. Researchen gør, at Nissan trucks er udviklet med et godt øje for detaljer. Det medfører, at deres materialehåndteringsudstyr er af høj teknisk standard og kvalitet.

I Nissans udviklingsafdeling har de haft fokus på at udvikle trucks, som skal forbedre produktivitet og effektivitet, men samtidig være reducerende på vedligeholdelsesomkostninger.

Brugte Nissan maskiner

Hos Trucklageret har vi et stort udvalg af brugte maskiner fra Nissan. I vores sortiment af brugte maskiner finder du:

  • El trucks
  • Gas trucks

Og bare rolig, selvom maskinerne er brugt, så kan du stadig forvente en god kvalitet. Vi er perfektionister og vil aldrig levere noget, vi ikke selv kan stå inde for. Når vi modtager maskinerne, sætter vi dem i stand. Det gør vi med henblik på, at du skal kunne beholde maskinen i din virksomhed i mange år frem.

For at du kan regne med kvaliteten har vi bevidst valgt ikke at bruge modelfotos eller lignende. Alle billeder er taget direkte fra vores eget lager, og er præcis af den maskine, du betaler for.

Skræddersyede løsninger til dine Nissan trucks

Fordi vi ved, at virksomheder kan have forskellige behov, laver vi hos Trucklageret også skræddersyede løsninger til dine Nissan trucks. Det kan være, at du skal have ekstra udstyr med eller ønsker en lejeaftale. Fortæl os om din virksomhed og jeres behov, så leverer vi den bedst mulige service og skræddersyede løsning til dig.

Uanset hvilken skræddersyet løsning du ønsker, er pålidelighed og personlig betjening hovedsædet i vores arbejde. Tøv derfor ikke med at kontakte os med eventuelle spørgsmål til maskiner eller service omkring din skræddersyede løsning.