Hurtig levering til hele Danmark|

Mitsubishi trucks

Mitsubishi Forklift Trucks, tidligere Rocla Danmark, har et prisvindende sortiment af trucks til lagerbrug, som skal kunne møde dine behov uanset niveau. I sortimentet har Mitsubishi blandt andet gaffeltrucks, stablere, gas trucks og reach trucks.

Mitsubishi har i over 35 år været i spidsen med materialehåndterings-teknologi. De har desuden siden 2009 præsenteret nogle af de nyeste trends og tendenser i materialehåndterings-branchen til hele landet – og er dermed i konstant udvikling med nye innovative produkter, som passer til de stigende behov blandt virksomhederne.

Brugte Mitsubishi maskiner

Hos Trucklageret har vi et stort udvalg af brugte maskiner fra Mitsubishi Forklift Trucks. I vores sortiment af brugte maskiner fra Mitsubishi finder du flere forskellige gas trucks.

Og bare rolig, selvom maskinerne er brugt, så kan du stadig forvente en god kvalitet. Vi er perfektionister og vil aldrig levere noget, vi ikke selv kan stå inde for. Når vi modtager maskinerne, sætter vi dem i stand. Det gør vi med henblik på, at du skal kunne beholde maskinen i din virksomhed i mange år frem.

For at du kan regne med kvaliteten bruger vi aldrig modelfotos eller lignende. Alle billeder er i stedet taget direkte fra vores eget lager, og er præcis af den maskine som du bestiller.

Skræddersyede løsninger til dine Mitsubishi trucks

Fordi vi ved, at ikke to virksomheder er ens, laver vi hos Trucklageret også skræddersyede løsninger til dine Mitsubishi trucks. Det kan være, at du mangler ekstra udstyr eller ønsker en lejeaftale. Fortæl os om din virksomhed og behovet, så leverer vi den bedst mulige service og skræddersyede løsning til din virksomhed.

Uanset hvilken skræddersyet løsning du ønsker, er pålidelighed og personlig betjening kernen i vores arbejde. Så tøv endelig ikke med at kontakte os med eventuelle spørgsmål til maskiner eller service omkring din skræddersyede løsning.

Tilbehør til Mitsubishi trucks

For at du kan skræddersy din Mitsubishi truck præcis til opgaven, har vi også tilbehør til din Mitsubishi truck. Du kan eksempelvis finde en mast til din Mitsubishi truck.